14 manieren om je verjaardagstaart te decoreren

januari 10, 2023 Door verjaardagstaart 0
 1. Gebruik verschillende soorten glazuur voor de afwerking van de cake. Probeer bijvoorbeeld chocoladeglazuur, marsepein of glazuur op basis van room.
 2. Maak gebruik van stukjes fruit als garnering voor de cake. Zo kun je bijvoorbeeld aardbeien, kersen of frambozen toevoegen.
 3. Voeg wat nootjes toe voor een crunchy afwerking. Probeer bijvoorbeeld amandelen, walnoten of pistachenoten.
 4. Gebruik bloem om een patroon op de cake te maken. Je kunt bijvoorbeeld een rasterpatroon maken met behulp van een raster of een spiraalpatroon met behulp van een spuitmond.
 5. Maak gebruik van een spuitmond om verschillende soorten glazuur op de cake te spuiten. Zo kun je bijvoorbeeld bloemblaadjes, sterren of hartjes maken.
 6. Maak gebruik van suikerstrooisels om de cake te versieren. Probeer bijvoorbeeld roze of blauwe suikerstrooisels voor een vrolijke afwerking.
 7. Voeg wat zoetigheden toe voor een lekkere afwerking. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van chocolade- of marshmallow stukjes.
 8. Maak gebruik van marsepein om figuren te maken die je op de cake kunt plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld een teddybeer, een bloem of een hart maken.
 9. Maak gebruik van glazuur om teksten op de cake te schrijven. Zo kun je bijvoorbeeld de naam van de jarige of een boodschap schrijven.
 10. Maak gebruik van foto’s om op de cake te plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld een foto van de jarige of een leuke herinnering op de cake plaatsen.
 11. Maak gebruik van slagroom om figuren op de cake te maken. Zo kun je bijvoorbeeld een dolfijn of een eenhoorn maken.
 12. Maak gebruik van icing sugar om patronen op de cake te maken. Zo kun je bijvoorbeeld een sneeuwvlok of een bloem maken.
 13. Maak gebruik van suikerpasta om figuren te maken die je op de cake kunt plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld een tijger of een olifant maken.
 14. Maak gebruik van sprinkles om de cake te versieren. Zo kun je bijvoorbeeld rode of blauwe sprinkles gebruiken voor een